Discgolf Pro Jouni Sederholm

Oppilaideni pyynnöstä

 

Monet oppilaani ovat rohkaiseet minua tähän. "Miksi et laittaisi omia valkku sivuja koska olet monilahjakas ja osaat auttaa ihmisiä onnistumaan ihmeellisellä tavalla". 

Täten kokoan tänne osaamistani, jotta tietäisit milloin voit olla minuun yhteydessä 050 3640 363 Jouni. Sekä tulisi selväksi mikä on erikoisosaamisalueeni valkkuna, tiimi kouluttajana sekä yritys konsulttina ja vielä apostolina. 

Minulla on aina luonnostaan ollut helppo tehdä yhteistyötä erilaisten valkkujen ja kolleegoiden kanssa. Koska minulla ei ole "normaalia" kilpailu viettiä vaan rakkaus ihmisiä kohtaan sekä kunnioitus ja ilo luoda onnistumisia lahjojeni kautta. Jokaisessa lajissa missä olen valmentanut ja onnistunut, olen aina saanut oppilaita jotka suosittelevat minua ystävilleen. Teen työtäni persoonallani, eikä minun ole vaiketa videoida omia epäonnistumisiani. 

Tästä hyvä esimerkki on varmaankin discgolf missä aluksi omaks iloksi aloin tekemään youtubeen opetuksia sekä harjoituspäiväkirjaa. Sitä mukaan kun itse kehityin ja etenin opetuksen taso parani. 4 kk jälkeen videoita oli katsottu yli 86 000 kertaa, mikä lienee epävirallinen Suomen ennätys. No sillä nyt ei sinällään ole merkitystä. Tärkeintä on, että ne jotka tahtovat päästä tässä kuningas lajissa eteenpäin löytävät opetuksistani apua.

Tehtäväni on joka lajissa ja alalla osoittaa kuinka asioita voi tehdä puhtaasti ja luonnollisesti sekä flowssa. Tahallani "ärsytän" ihmisiä kertomalla, että "ihan vaan rennosti 120m" koska ihmisten pitää oppia läksynsä. Ei sillä ole merkistystä vippaanko minä valkkuna 110m tai 120 vai 130m. Sillä on merkitystä mitä Sinä pystyt omaksumaan ja tekemään. Jokaisen tulisi kilpailla vain itsensä kanssa. Ottaa se hyvä minkä toisen opetuksista saa ja muokata se omaan persoonaan ja temperamenttiin sekä rytmitajuun sopivaksi.

Tulee päivä päivien joukossa milloin vippailen vaistolla ja puhtaalla tekniikalla ja silloin tulosta syntyy. Ratagolfissa pidin eräänä kesänä taukoa. Innostuin kuitenkin menemään avoimen luokan SM kisoihin ja reenasin niihin kaksi viikkoa ennen kisoja. Olin luokassani 8 s ja eräällä kierroksella olin 15 väylän jälkeen vielä tekemässä rataennätystä. Kaksi kertaa pallo jäi 1cm päähän reijästä ja ennätystä ei sillä kertaa syntynyt. Tai tavis golfissa Pro ona puoli settiä bladeja ja messukylän kentälle kiertään oppilaan kanssa. 18 väylää -1 ihanne tuloksen. Kerroin oppilaalle mihinkä lyön ja sielä se on. Nämä taidot ja tasot ovat edelleen minussa. Viime kesänä Tawastin rangella Jussi tuli ti klo 18 tunnille ja kävimme paketin lävitse. Löysimme ne oleelliset jutut jotka saimme myös paikoilleen. Seuraavana päivänä Jussi meni kisoihin. Kesän paras tulos sekä kisojen voitto.

Niin ei se ole minun vika, että osaan synnyttää onnistumisia sekä menestyjiä kaikessa siinä mitä itse osaan, teen ja tiedän. Se on arvokas Lahja, jota ainakin itse kunnioitan. Tahdon käyttää lahjaani kuten oikein on ja siksi minulle kuuluu myös tietty vapaus tätä työtä tehdessäni. Kuten olen aikaisemminkin todennut sillä ei ole mitään merkitystä millä tasolla oppilaani on. Vain se ratkaisee tahtooko hän päästä eteenpäin. Tahtooko hän oppia jotain uutta lajista ja itsestään. Uskaltaako hän antautua, että voin katsoa hänen "lävitse". Koska silloin kun on aikomus edetä vaikka onkin seinä vastassa. Silloin pitää nähdä kokonaisuus, persoona, sydän, asenne, ajatukset eli lyhyesti kaikki. Tähän minulla on ihmeellinen kyky ja lahja. Todellakin jos kerran jokaisen lajin huipuille voin antaa vinkkejä, enkö silloin myös sinulle?

Valkkuna on kuitenkin mahtavinta toimia niiden kanssa, jotka aloittelevat lajia. Heidän kanssaan kun hyvin työnsä tekee. Näkee ne valtavat harppaukset joilla ihmiset etenevät uudelle tasolla.

Ugh täten olen puhunut sydämen kyllyydestä, siitä mikä minut pitää liekeissä

Tässä Minä Olen Jouni Sederholm 050 3640 363

 

Ihan vaan rennosti 120m